026-3030 437 info@polinderbouw.nl Leemansweg 51, 6827 BX, Arnhem

Over Polinderbouw

Over Ons

Aannemersbedrijf Polinder

Een team met u!

Uw ‘woonwens’ is ons uitgangspunt. Of het nu gaat om onderhoud, een verbouwing of nieuwbouw van een bedrijfspand of woning wij realiseren wat u vraagt met de beste oplossing.

Lees verder

Uw comfort
Het besef wat een verbouwing voor u inhoudt is bij ons groot. De ‘winkel’ moet gewoon open blijven. Dat betekent zo organiseren dat u zo min mogelijk last heeft van de bouwwerkzaamheden. Wij houden rekening met ieders comfort ongeacht de situatie. Wij zijn gewend om bijvoorbeeld in ziekenhuizen te werken waar patiënten liggen. Hygiëne en schoon werken zijn dan belangrijk, maar ook het voorkomen van lawaai en stof.


Flexibel
U krijgt van ons een goed advies en wij denken creatief mee binnen uw budget. Daar waar mogelijk proberen we te bezuinigen: de slimste oplossing tegen het gunstigste tarief. Tijdens de bouw loop je soms tegen problemen aan, onvoorziene situaties. Dan kun je eindeloos soebatten over hoe het ontstaan is of het oplossen. Wij kiezen voor het laatste. Snel en met vakmanschap. De lijntjes zijn kort. 24 uur per dag zijn wij bereikbaar. Een project houdt bij ons niet op om 16 uur op vrijdagmiddag. Mocht u ons nodig hebben in het weekend, dan staan we er.


Veiligheid
Brandpreventie is een punt van aandacht bij verbouwingen. Iets simpels als het trekken van een leiding heeft gevolgen voor de brandbeveiliging. Onze know how hebben we ondergebracht in Polinder Brandpreventie en garandeert een veilige omgeving voor mens, dier en gebouw; dus ook voor u.


Nieuwbouw

Verbouwing

Afbouw

Inbouw

Onderhoud

Renovatie

Advies

Nieuwbouw

Woningbouw
Een eigen huis bouwen. Een droom van velen. Wij bouwen alle type woningen met bijgebouwen. Samen met u selecteren we binnen uw budget de juiste materialen om een woning te verwezenlijken die u optimaal woongenot geeft.

Utiliteitsbouw
Bij het bouwen van een bedrijfspand, kantoorgebouw, zorginstelling of school komt nogal wat kijken. Wij vormen samen met u een team om het pand binnen de deadline en volgens uw wens te realiseren: een gebouw waar het aangenaam vertoeven is.

Verbouwing

Woningbouw
Een nieuwe badkamer of keuken, een serre of dakkapel wij bouwen het met plezier voor u. Bouwen brengt overlast met zich mee, wij beperken dat zoveel mogelijk. Uw comfort is ons uitgangspunt met een eindresultaat waar u tevreden mee bent.

Utiliteitsbouw
Een prettige werkomgeving verhoogt de prestaties. In de loop der tijd veranderen dikwijls de wensen die u stelt aan een werkruimte. Soms heeft u meer of minder oppervlaktes nodig of u wilt de ruimte moderniseren. Wij zijn gewend om een pand dat in gebruik is te verbouwen en weten de overlast te beperken. Uw bedrijfsactiviteiten kunt u gewoon door laten gaan. Wel zo prettig!

Afbouw en inbouw

Polinder Bouw is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van complete inbouwpakketten en neemt de coördinatie van het volgtijdelijk inbouwen van de verschillende installatiecomponenten op zich. Bij aanvang van de afbouwfase denken we graag met u mee om de kwaliteit te verhogen en de bouwtijd te verkorten. Wij zijn flexibel en uw budget is de basis.

Onderhoud

Goed onderhoud zorgt voor behoud van het pand en komt de uitstraling ten goede. Als adviserend onderhoudspartner zorgen we ervoor dat aan de gewenste kwaliteitseisen blijvend wordt voldaan. Wij maken een onderhoudsplan met bijbehorend budget. U krijgt een vaste onderhoudsman die de werkzaamheden uitvoert. Hij heeft een signalerende rol, grote problemen worden hierdoor zoveel mogelijk voorkomen. Wij begrijpen dat de winkel gewoon door moet draaien. Uw gerieflijkheid is ons uitgangspunt. We werken aan de verhoging van uw comfort, overlast beperken we zoveel mogelijk.

Renovatie

Het economisch getij heeft bij tijd en wijlen geresulteerd in bezuinigingen op onderhoud. Panden verliezen aan uitstraling en zijn hierdoor gedateerd geraakt. Door de opkomende economie is er weer budget voor onderhoud en herstelwerkzaamheden. Voor advies en uitvoering van het renoveren van uw woning of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Ook restaureren wij in samenwerking met gespecialiseerde partners monumentale panden en boerderijen.

Advies

Bij elke bouwactiviteit staan wij u bij met advies. Hierbij zoeken wij naar een oplossing waarbij kwaliteit, budget en tijd gewaarborgd zijn. Wij denken verder dan alleen de materiaalkeuze en uitvoering van de bouwwerkzaamheden. Ook het logistieke proces zoals verhuizingen nemen we mee en het feit dat er gewoon doorgewerkt gaat worden. De uitvoering van de werkzaamheden voeren we gefaseerd uit zodat de overlast beperkt wordt.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op!

Mail ons vandaag